Gerelateerde contacten

Onder deze rubriek zijn nog enkele contacten te vinden die ons hebben geholpen om tot deze website te komen.

Wel Jong Niet Hetero

Wel Jong Niet Hetero is een vrijwilligersorganisatie met als voornaamste doel dat elke holebi- en transgenderjongere in Vlaanderen en Brussel zich goed en veilig voelt.

Praatgroep Trotse Ouders

Trotse Ouders is een praat- en luistergroep die als doel heeft ouders van holebi’s op te vangen en hen uitzicht op de toekomst te geven, een antwoord te bieden op veel van hun vragen en twijfels en uit eigen ervaring te vertellen hoe je op een positieve manier met het holebi zijn van je kind hebt leren omgaan. Bij hen kan je steun en moed vinden om je weerbaar op te stellen tegen vooroordelen in onze maatschappij.

Holebifoon

De Holebifoon is er voor iedereen die vragen heeft over holebiseksualiteit. Telefonisch, via e-mail of chat kun je je verhaal kwijt en krijg je informatie over o.a. verenigingen, coming-outtips of de adressen van holebivriendelijke dokters of advocaten. 

De Holebifoon is tevens een meldpunt voor discriminatie op het gebied van geaardheid.
Ze zijn anoniem, neutraal en gratis!

Çavaria

De missie van Çavaria luidt als volgt:  Çavaria inspireert, stimuleert en ondersteunt verenigingen en individuen die opkomen voor een brede kijk op seksuele oriëntatie, genderexpressie en genderidentiteit. Ze streeft het welzijn na en komt op voor de rechten van homo’s, lesbiennes, bi’s en transgenders in alle aspecten van het dagelijkse leven.

Het Roze Huis

Het Roze Huis – çavaria Antwerpen is een groot en stevig huis, dat plaats biedt aan meer dan 30 holebi- en transgenderverenigingen, meer dan 100 vrijwilligers en talloze mooie, plezierige, zinvolle en grensverleggende activiteiten organiseert.